podia_qo5s0u

Podium

Podium voor elk gewenst Evenement!

Heeft u een evenement, tour of concert? Of wilt u uw bedrijf of product promoten? Dan is een mobiel podium huren van de oplossing! DBSoundsystems Showproducties verhuurt doorontwikkelde podia's die snel zijn op- en af te bouwen zijn. Ook valt er in de avonduren veel te doen met belichting. Geluid en verlichting kunnen wij tevens voor u verzorgen, alsmede een complete drive in show met een Deejay of artiesten meer informatie daarover is te vinden op  deze website.

Dankzij onze goede samenwerking met onze leveranciers hebben wij vaste prijsafspraken, waardoor de klant nooit meer betaalt dan wanneer deze het zelf regelt. Meer weten of direct een van deze mobile podia huren? informeer dan snel naar de mogelijkheden.

podiumdeel-100x200-cm-12987-300x300
Podiumdelen

In één keer een compleet podium huren? Om het makkelijk te maken hebben wij de meest gebruikte podia in een set samengesteld. Zo huur je direct een compleet podium inclusief afwerking en podiumvloer.

Het podium wordt standaard op 40cm hoogte geleverd. Wil je een andere hoogte (20, 60, 80 of 100 cm), dan kan je dit als opmerking tijdens het bestellen aangeven.

Ben je op zoek naar een ander formaat?
Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op, zodat jij er zeker van bent dat je niks vergeet.

Previous Post
6 / 8
volgende

DBSoundsystems Showproducties