ledwall_qo5s1f

Led-wall/Rider

DBSoundsystems Showproducties is een bedrijf dat gespecialiseerd is in led-schermen en Led-riders.

Met onze passie voor led-schermen zorgen wij ervoor dat uw evenement pas écht compleet wordt! DBSoundsystems Showproducties streeft naar perfectie, dit is terug te zien in het leveren van de LED-Schermen. Wij vinden het belangrijk dat klant gehoord wordt om zo alle wensen te vervullen.

DBSoundsystems Showproducties beschikt over de nieuwste en beste technologie die er beschikbaar is op de markt voor Led-Schermen, en dit willen we graag met u delen. Ons doel is om deze kwaliteit van technologie te leveren aan de klant om zo het evenement tot een geheel nieuw niveau van kwaliteit en beleving te brengen.Wij beschikken over Led-schermen van verschillende van verschillende formaten.

De meest populairste schermen zijn hierboven weergeven (6, 8 en 12 vierkante meter). Ook beschikken we over dubbele schermen en schermen met verschillende afmetingen.

ledriders_qo5s1r

Led Rider Promotie huren

De Led Rider Promotie huren is een perfecte manier om reclame / promotie te maken voor uw evenement of feest. Ook is de Led Rider Promotie inzetbaar voor winkels in het winkelcentrum.

Een kleine opvallende auto met een tv Led scherm zodat uw product, dienst , evenement of feest opvalt.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor verhuur.

Previous Post
7 / 8
volgende

DBSoundsystems Showproducties