pioneer_qo44pu_qo5rz5

Drive-in show

"We Create, You Celebrate"

Zoek je een spetterende drive-in show met licht, geluid en een allround dj om van jullie feest een knalfeest te maken? DBSoundsystems Showproducties biedt een zevental dj shows aan. Eten jullie in dezelfde zaal als waar het feest is of is er een korte opbouwtijd? Geen probleem! Bijna al onze shows zijn binnen 30 minuten “geruisloos” opgebouwd en ready-to-play!

WAT IS EEN DRIVE IN SHOW?

Een drive-in show is een DJ die zijn eigen show meeneemt naar jouw feest. Onze dj’s zorgen voor geluidsapparatuur, een lichtshow en niet te vergeten; muziek! Van te voren kan je bij ons aan tafel zitten zodat onze DJ’s een duidelijk beeld hebben hoe jij jouw feest vorm wilt geven. DBSoundsystems Showproducties zorgt ervoor dat we aan alle wensen die je stelt voldoen zodat je een fantastische avond beleeft, waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over de show en de muziek van de avond. Onze DJ’s voelen de avond en het publiek aan en spelen hier perfect op in. Daarnaast kan zowel jij als je gasten de gehele avond muziek aanvragen zodat iedereen een heerlijke avond beleeft.

WAAROM EEN DRIVE-IN SHOW?

Door gebruik te maken van een drive-in show hoef jij zelf niks meer te regelen en laat je onze specialisten aan de slag gaan. Je hebt een show die de hele avond volmaakt en  aangepast kan worden aan verschillende thema’s. In tegenstelling tot artiesten die om de tijd even rust nodig hebben, zorgen onze DJ’s ervoor dat ze zo lang jij wilt muziek blijven draaien zonder pauze. Je bent in verhouding met het huren van verschillende artiesten velen malen goedkoper uit. En als klap op de vuurpijl; je hebt er een lichtshow bij.

VOOR ELK FEEST EEN DRIVE-IN SHOW

Drive-in shows zijn er voor elk soort feest; een bruiloft, bedrijfsfeest of misschien zelfs een verjaardagsfeest. Je kan bij DBSoundsystems Showproducties terecht voor zowel kleine als grote feesten en de muziek en de show wordt afgestemd op jouw wensen. Wil je een avond vol 90’s muziek? Geen probleem, onze DJ’s regelen het voor je. Onze DJ’s zijn flexibel en zorgen ervoor dat jouw input terugkeert in de show. Van te voren kan je aangeven welk soort muziek jij wanneer gedraaid wil hebben en aan de hand hiervan stellen onze DJ’s een te gekke drive-in show voor jou samen.

Previous Post
3 / 8
volgende

DBSoundsystems Showproducties