uitvaart

Uitvaart

Uitvaart ondersteuning...Het faciliteren van een technische oplossing tijdens een uitvaart komt bij ons steeds vaker voor. Denkt u hierbij aan het uitversterken van sprekers en de muziek. Maar ook audio opnames tijdens een uitvaart of beeld projectie in een naast gelegen ruimte maar ook een live stream in deze tijd is gebruikelijk.

Een uitvaart van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Er zijn veel zaken die direct, en goed geregeld moeten worden.

In bepaalde gevallen is het noodzakelijk of wenselijk om (extra) geluids- of beeld apparatuur in te zetten tijdens de uitvaart plechtigheid, bijvoorbeeld in verschillende ruimtes. Ook kan de behoefte bestaan om (geluid- en/of video)opnamen te maken.

Ervaring

Wij van DBSoundsystems Showproducties hebben ruime ervaring in het faciliteren van beeld en geluid t.b.v. uitvaarten. Wij werken in opdracht van verschillende uitvaartondernemingen, maar ook direct voor nabestaanden.

Bij een overlijden zullen we snel schakelen en, in samenspraak met u, de audiovisuele wensen in kaart brengen.

Wij verstaan ons vak het als gaat om het bieden van passende oplossingen, strakke afwerking en waardigheid. Onze mensen zijn tijdens de uitvaart passend gekleed en zullen hierdoor niet opvallen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Wij hebben al samengewerkt met: Peter Dijkstra uitvaartverzorging, Monuta, Gerda van Bruggen, Dela en Yarden.

Neem vrijblijvend contact op voor de juiste beleving en ontzorging op audiovisueel gebied.

Vorige
8 / 8

DBSoundsystems Showproducties